Pawn Shop Chronicles (2013)

Aksion Komedi Krim

Kjo është kronika e një unaze martese e gjetur në një dyqan pengjesh, që ndërthur histori të çuditshme të një qyteti të vogël duke përfshirë maniakë, drogaxhinj dhe vet imituesin e Elvis Presley.


Aktoret kryesor: Paul Walker, Matt Dillon, Brendan Fraser, Kevin Rankin

Regjisor: Wayne Kramer

Shkrues: Adam Minarovich (screenplay)

112 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org