Resident Evil: Damnation (2012)

Aksion Animuar Horror

Agjenti sekret i Shteteve të Bashkuara, Leon S. Kennedy infiltrohet në një vend të vogël të Evropës Lindore për të verifikuar thashethemet se Armët Bio-Organike (B.O.W) janë duke u përdorur në luftë. Menjëherë pas infiltrimit te tij, qeveria amerikane urdhëron që ai të largohet menjëherë. I vendosur për të zbuluar të vërtetën, Leon injoron rendin dhe hyn në fushën e betejës për t’i dhënë fund zinxhirin te tragjedive të shkaktuara nga "Armët Bio Organike"


Aktoret kryesor: Matthew Mercer, Dave Wittenberg, Wendee Lee, Val Tasso

Regjisor: Makoto Kamiya

Shkrues: Shotaro Suga (screenplay)

100 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org