The Legend of Zorro (2005)

Aksion Aventurë Western

I dëshpëruar të mbajë heroizmat e tij në minimum, një kërcënim në Kalifornia bën që aventurieri Alejandro de la Vega dhe gruaja e tij Elena të hidhen në aksion. IMDB: 5.9/10.


Aktoret kryesor: Alberto Reyes, Julio Oscar Mechoso, Gustavo Sánchez Parra, Adrian Alonso

Regjisor: Martin Campbell

Shkrues: Roberto Orci (screenplay), Alex Kurtzman (screenplay), Roberto Orci (story), Alex Kurtzman (story), Ted Elliott (story), Terry R

129 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org