The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Western

ilm western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.


Aktoret kryesor: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffrè

Regjisor: Sergio Leone

Shkrues: Luciano Vincenzoni (story), Sergio Leone (story), Agenore Incrocci (screenplay), Furio Scarpelli (screenplay), Luciano Vincenzon

161 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org