We Were Soldiers (2002)

Aksion Dramë Histori

Historia e betejës së luftes Amerikane më e madhe në Vietnam , dhe mes dy palev duke luftuar deri në vdekje.


Aktoret kryesor: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear, Sam Elliott

Regjisor: Randall Wallace

Shkrues: Harold G. Moore (book), Joseph L. Galloway (book), Randall Wallace (screenplay)

138 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!