Lions for Lambs (2007)

Dramë Luftë Triller

Një dramë, e fuksuar në Afganistan të cilit jan dërguar një kongresmen, një gazetar dhe një profesor , një ngjarje e përfshir mes 2 ushtrive dhe armiqev të përcaktuar në një sekuencë prapa linjave.


Aktoret kryesor: Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña

Regjisor: Robert Redford

Shkrues: Matthew Michael Carnahan

92 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org