The Counterfeiters (2007)

Dramë Krim Luftë

Falsifikuesit është historia e vërtetë e operacionit më të madh në historinë e falsifikimit, krijuar prej nazistëve në 1936 për të falsifikuar para. Salomon “Sally” Sorouitsch është mbreti i falsifikimeve. Ai jeton një jetë të djallëzuar të kartave, pije alkoolike, dhe grave në Berlin gjatë epokës naziste. Papritur fati i tij ndryshon kur arrestohet dhe futet menjëherë në një kamp ku fillon të shfaq aftësitë e tija të jashtëzakonshme…


Aktoret kryesor: Karl Markovics, August Diehl, Devid Striesow, Martin Brambach

Regjisor: Stefan Ruzowitzky

Shkrues: Adolf Burger (book), Stefan Ruzowitzky (screenplay)

98 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org