The Duel (2016)

Dramë Western

Një rojtar nga Teksasi po heton një seri vrasjesh të mistershme në një qytezë. Por atje ai jo vetëm zbulon të vërtetën per vrasjet, por takon dhe personin që i vrau të atin shumë vite më parë. Vendimet që do të marrë ai, do të ndikojnë jo vetëm jetën e tij, por edhe jetën e shumë njerëzve të tjerë.


Aktoret kryesor: Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Alice Braga, Emory Cohen

Regjisor: Kieran Darcy-Smith

Shkrues: Matt Cook

110 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org