Wolf Warrior (2015)

Aksion Luftë Triller

Një snajperist i forcave speciale me një shënjestër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të cilët i dërgon bosi i drogës për të marrë hakun e vëllait.


Aktoret kryesor: Jing Wu, Nan Yu, Dahong Ni, Zhu Xiao

Regjisor: Jing Wu

Shkrues: Qun Dong, Yan Gao, Yi Liu, Jing Wu

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org