Outlaws and Angels (2016)

Dramë Triller Western

Kur disa të jashtëligjshëm zaptojnë shtëpinë e e një familjeje fshatare, në dukje të pafajshme për të kaluar natën, një lojë e papritur kapi macja miun që çon në joshje ndërrim rolesh dhe hakmarrje.


Aktoret kryesor: Chad Michael Murray, Teri Polo, Luke Wilson, Francesca Eastwood

Regjisor: JT Mollner

Shkrues: JT Mollner (original screenplay), JT Mollner

120 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org