Warriors of the Rainbow: Seediq Bale (2011)

Aksion Dramë Histori

Nje fis autokton i bazuar tek njerezit qe jetojne ne harmoni me natyren , papritur e gjejne menyren e tyre te jetes te kercenuar, kur pushtuesit e dhunshem nga nje tjeter kulture arrijne ne vend, me qellim kapjen e burimeve te tyre natyrore dhe skllaverimin e tyre.


Aktoret kryesor: Nolay Piho, Chih-Hsiang Ma, Masanobu Andô, Sabu Kawahara

Regjisor: Te-Sheng Wei

Shkrues: Te-Sheng Wei (screenplay)

144 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org