Sniper: Ghost Shooter (2016)

Aksion Dramë Luftë

Snajperat elitarë Brendon Beket dhe Riçard Miller kanë për detyrë të mbrojnë një gazsjellës nga terroristët. Kur beteja me armikun çon në vrasjen e snajperave nga një qitës fantazëm i cili di vendndodhjen e tyre të saktë, rritet tensioni teksa dyshohet për një të çarë në rrjetin e sigurisë. Mos punon dikush me armikun nga jashtë? Mos misioni është veçse një fasadë për një aktivitet tjetër? Mos po i organizon koloneli të gjitha këto?


Aktoret kryesor: Nigel Barber, Chad Michael Collins, Presciliana Esparolini, Enoch Frost

Regjisor: Don Michael Paul

Shkrues: Chris Hauty

99 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org