Ardor (2014)

Dramë Western

Drejtësia e më të dobëtëve: Një njeri misterioz shfaqet nga pyjet argjentinase për të ndihmuar një fermer të varfër dhe vajzën e tij, të cilët kërcënohen nga një bandë mercenarësh të punësuar për t'i detyruar ata të shesin tokën e tyre dhe për t'i marrë pronën.


Aktoret kryesor: Alice Braga, Gael García Bernal, Chico Díaz, Claudio Tolcachir

Regjisor: Pablo Fendrik

Shkrues: Pablo Fendrik (screenplay)

101 min
Cilësia: DVD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org