Northern Limit Line (2015)

Dramë Luftë

"Ky film është i bazuar në përplasjen detare të vërtetë ndërmjet Koresë së veriut dhe jugut pranë kufirit të veriut në detin e verdhë gjatë kupës botërore të 2002, Kore-Japoni"


Aktoret kryesor: Mu-Yeol Kim, Ku Jin, Hyun-woo Lee, Chung-ah Lee

Regjisor: Hak-sun Kim

Shkrues: Soon-jo Choi (novel), Hak-sun Kim, Hak-sun Kim

130 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org