Guernica (2016)

Aksion Luftë

Fatet e Henrit - një reporteri amerikan e cinik, i cili ka humbur shpirtin e tij dhe Terezës, një nga censoret Republikane, me detyrë për të mbikëqyrur lajmet që gazetarët mund të dërgojnë jashtë shtetit, kryqëzohen në Gerrnikë.


Aktoret kryesor: Burn Gorman, James D'Arcy, Jack Davenport, María Valverde

Regjisor: Koldo Serra

Shkrues: José Alba (story), Carlos Clavijo Cobos, Barney Cohen

110 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org