USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

Aksion Luftë

Historia e vërtetë e dhimbshme e ekuipazhit të ASHBA Indianapolis, të cilët ngecën në ujërat filipinë për pesë ditë pas dorëzimit të armëve atomike që do i jepnin fund Luftës së Dytë Botërore. Teksa prisnin të shpëtoheshin, përjetuan etje dhe uri ekstreme, gjithashtu edhe sulme të pamëshirshme peshkaqenësh.


Aktoret kryesor: Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter

Regjisor: Mario Van Peebles

Shkrues: Cam Cannon, Richard Rionda Del Castro

128 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org