Stagecoach: The Texas Jack Story (2016)

Western

Nataniel Rid është tërhequr nga jeta e tij si një kriminel dhe jeton së bashku me gruan e tij duke e fituar bukën me ndershmëri, por ai do të vihet nën shënjestër nga një mareshal, i cili ka pasur një takim të mëparshëm me Natanielin.


Aktoret kryesor: Trace Adkins, Kim Coates, Judd Nelson, Michelle Harrison

Regjisor: Terry Miles

Shkrues: Dan Benamor, Matt Williams

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org