Hot Tub Time Machine (2010)

Fantashkencë Komedi

Ky film ka ne qender nje grup shokesh te merz­i­tur nga jeta e tyre prej te rri­t­uri: Adam (John Cusack) eshte brak­tisur nga e dashura; Lou (Rob Corddry) eshte njeri i qefit qe s’di ku te gjeje qef; Gru­aja e Nick (Craig Robin­son) kon­trol­lon cdo veprim te tij; dhe i fik­suari i lojrave kom­pju­terike, Jacob (Clark Duke) qe s’do te largo­het nga dhoma. Pas nje nate te cmen­dur plot alkool ne nje vaske ato zgjo­hen ne vitin 1986. Ky eshte shansi i tyre per te ndryshuar te ardhmen. Titrat ne shqip nga mistreci.com


Aktoret kryesor: John Cusack, Clark Duke, Craig Robinson, Rob Corddry

Regjisor: Steve Pink

Shkrues: Josh Heald (screenplay), Sean Anders (screenplay), John Morris (screenplay), Josh Heald (story)

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!