The Last Legion (2007)

Aksion Aventurë Fantazi

Teksa Perandoria Romake shkatërrohet, Romulus Augustusi i ri largohet nga qyteti dhe drejtohet për në Britani për të gjetur mbështetësit e tij të fundit.


Aktoret kryesor: Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai Bachchan, Peter Mullan

Regjisor: Doug Lefler

Shkrues: Jez Butterworth (screenplay), Tom Butterworth (screenplay), Carlo Carlei (story), Peter Rader (story), Valerio Manfredi (story)

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org