Berserk: The Golden Age Arc III - The Advent (2013)

Aksion Animuar Fantazi

Ka kaluar një vit që kur Gatsi dhe Grifith ndoqën rrugë të ndara. Banda e Hauksave po thur një mision për të shpëtuar Grifith i cili është i izoluar në burg.


Aktoret kryesor: Hiroaki Iwanaga, Toa Yukinari, Akio Ôtsuka, Kazuki Yao

Regjisor: Toshiyuki Kubooka

Shkrues: Kentaro Miura (manga), Ichirô Ohkôchi (screenplay)

110 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org