Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Aventurë Familje Fantazi

Aventurat e shkrimtarit Njut Skamendër në komunitetin e fshehtë të shtrigave dhe magjistarëve të Nju Jorkut, 70 vite përpara se Herri Poter të lexonte librin e tij në shkollë.


Aktoret kryesor: Eddie Redmayne, Sam Redford, Scott Goldman, Tim Bentinck

Regjisor: David Yates

Shkrues: J.K. Rowling

133 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org