Twilight (2008)

Aksion Dramë Fantazi

Bella Suan ka qenë gjithmonë paksa ndryshe nga të tjerët. S’ka qenë kurrë nga ata që ndjekin turmën. Kur mamaja e saj rimartohet dhe Bella zgjedh të jetojë me babain e saj në qytezën e vogël të Forksit ku bie vazhdimisht shi, nuk pret që të ndryshojë ndonjë gjë e madhe. Por ja që gjërat ndryshojnë kur ajo njihet me bukuroshin misterioz dhe magjepsës Eduard Kallen. Eduardi me të vërtetë nuk është si djemtë e tjerë. Ai është vampir, por sido që të jetë ajo nuk ka frikë prej tij. Drithërimat fillojnë kur një vampir i ri e gjen sfiduese ta kthejë Bellën në pre për gjakun e saj të parezistueshëm.


Aktoret kryesor: Kristen Stewart, Sarah Clarke, Matt Bushell, Billy Burke

Regjisor: Catherine Hardwicke

Shkrues: Melissa Rosenberg (screenplay), Stephenie Meyer (novel)

122 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org