The Twilight Saga: New Moon (2009)

Aventurë Dramë Fantazi

Ndërkohë që Bela Suan gërmon thellë e më thellë brenda mistereve të botës së mbinatyrshme që është e etur të bëhet pjesë, e gjen veten në një rrezik të jashtëzakonshëm. Bela ndihet e shkretuar nga ikja e papritur e të dashurit të saj vampir, Eduard Kallen por shpirti i saj ringjallet nga miqësia e saj me bukuroshin Xhejkob Bllek. Papritmas, ajo e gjen veten të tërhequr në botën e njerëzve-ujqër, armiqtë e lashtë të vampirëve dhe besnikërinë e saj të testohet.


Aktoret kryesor: Kristen Stewart, Christina Jastrzembska, Robert Pattinson, Billy Burke

Regjisor: Chris Weitz

Shkrues: Melissa Rosenberg (screenplay), Stephenie Meyer (novel)

130 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org