The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Aventurë Dramë Fantazi

Në filmin Eclipse, Bela e gjen përsëri veten të rrethuar nga rreziku, ndërsa Siatëlli është pushtuar nga një sërë vrasjes misterioze dhe një vampire djallëzore vazhdon kërkimin e saj për hakmarrje. Në mes të gjithë këtyre, Bela është e detyruar të zgjedhë midis Eduardit dhe Xhejkobit - duke ditur që vendimi i saj ka mundësi të nxisë luftën e pafund midis vampirëve dhe njerëzve-ujq. Me diplomimin e saj duke u afruar shpejt, Bela përballet me vendimin më të rëndësishëm të jetës së saj.


Aktoret kryesor: Xavier Samuel, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke

Regjisor: David Slade

Shkrues: Melissa Rosenberg (screenplay), Stephenie Meyer (novel)

124 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org