Constantine (2005)

Dramë Fantazi Horror

John Constantine shikon demonët që vijnë në tokë dhe është i interesuar të zgjidhë problemin duke iu përgjigjur Ferrit! Constantine, lufton një armik të ri të jashtëzakonshëm në këtë thriler të mbinatyrshëm, i cili i ka hedhur rrënjët thellë në një qytet ku kufijt e botës së shpirtrave janë shkatërruar... dhe Ferri po përhapet. Ujë i Bekuar. Një Dragua që hedh flakë. Një armë shpëtimtare e krijuar nga një kryq. Me këto armë dhe i përkrahur nga një femër police, John Constantine është një luftëtar shpirtrash në një betejë midis Parajsës dhe Ferrit.


Aktoret kryesor: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Djimon Hounsou

Regjisor: Francis Lawrence

Shkrues: Jamie Delano (comic book

121 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org