Santa's Slay (2005)

Fantazi Horror Komedi

Babagjyshi në të vërtetë është një përbindësh që humbi një bast me një ëngjëll dhe detyrohet të shpërndajë dhurata dhe lumturi për një mijë vjetë. Pas një mijë vitesh, kur basti ka përfunduar, ai i rikthehet veprave të tija të temrrshme.


Aktoret kryesor: Bill Goldberg, Douglas Smith, Emilie de Ravin, Robert Culp

Regjisor: David Steiman

Shkrues: David Steiman

78 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org