Max Steel (2016)

Aksion Aventurë Familje

Aventurat e adoleshentit, Maks MekGreth-it dhe shoqëruesit të tij alien, Çelikut, që duhet të mbrehin dhe kombinojnë fuqitë e tyre të reja e të llahtarshme për t'i zhvilluar tek trupi i superheroit që punon me turbo, Maks Çeliku.


Aktoret kryesor: Ben Winchell, Josh Brener, Maria Bello, Andy Garcia

Regjisor: Stewart Hendler

Shkrues: Christopher Yost

92 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org