Rise of the Guardians (2012)

Animuar Aventurë Familje

Kur shpirti djallëzor lëshon një sulm në Tokë, ekipi i Gardianëve të pavdekshëm, ngrihen dhe dalin në mbrojtje të fëmijvë të pafajshëm anembanë botës.


Aktoret kryesor: Chris Pine, Alec Baldwin, Jude Law, Isla Fisher

Regjisor: Peter Ramsey

Shkrues: David Lindsay-Abaire (screenplay), William Joyce (book)

97 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org