Redline (2007)

Aksion

Një vajzë fanatike pas makina të shpejta dhe fytyrë publicitare e një kompanie në gjirin perëndimor përfshihet në gara të jashtëligjshme me makina ekzotike...


Aktoret kryesor: Nathan Phillips, Nadia Bjorlin, Angus Macfadyen, Eddie Griffin

Regjisor: Andy Cheng

Shkrues: Robert Foreman (screenplay), Daniel Sadek (story)

95 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org