Neverland (Part 1) (2011)

Aventurë Fantazi

Jetimi Piter dhe miqtë e tij e nxjerrin jetesën si hajdutë xhepash dhe Xhimi Gremçi, mësuesi i skermës, është tutori i tyre. Duke u munduar të kapte një sferë magjike, i bie nga duart dhe gjithë grupi i tyre transportohet në Askund.


Aktoret kryesor: Keira Knightley, Charlotte Atkinson, Charles Dance, Anna Friel

Regjisor: Nick Willing

Shkrues: Nick Willing

86 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org