Neverland (Part 2) (2011)

Aventurë Fantazi

Piratët kthehen në anije dhe Lule Këmbora çon Piterin në një koloni të shprtrave të pemëve.


Aktoret kryesor: Charlie Rowe, Keira Knightley, Charlotte Atkinson, Rhys Ifans

Regjisor: Nick Willing

Shkrues: Nick Willing

85 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org