Zookeeper (2011)

Aksion Familje Komedi

Të gjitha kafshët e parkut zoologjik Frenklin e duan mirëmbajtësin e tyre zemërmirë, Grifin Kis. Duke e gjetur veten më rehat me një luan se me një femër, Grifini vendos se mënyra e vetme për ta fituar vajzën e ëndrrave të tij është të largohet nga parku dhe të gjejë një punë më joshëse për t’i fituar zemrën. Kafshët, në gjendje paniku, vendosin të thyejnë kodin e tyre të heshtjes dhe zbulojnë sekretin e tyre më të madh: që mund të flasin! Për ta penguar Grifinin që të mos largohet, ata vendosin t’i mësojnë rregullat e të ardhurit rrotull një femre - sipas stilit të kafshëve!


Aktoret kryesor: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Ken Jeong

Regjisor: Frank Coraci

Shkrues: Nick Bakay (screenplay), Rock Reuben (screenplay), Kevin James (screenplay), Jay Scherick (screenplay), David Ronn (screenplay),

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org