Assassin's Creed (2016)

Aksion Aventurë Fantazi

Kur Kallum Linç eksploron kujtimet e paraardhësit të tij, Agilarit, dhe fiton aftësitë e një Vrasësi Mjeshtër, ai zbulon që është pasardhës i shoqërisë sekrete të vrasësve.


Aktoret kryesor: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson

Regjisor: Justin Kurzel

Shkrues: Michael Lesslie (screenplay), Adam Cooper (screenplay), Bill Collage (screenplay)

140 min
Cilësia: Full HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org