From Mexico with Love (2009)

Aksion Dramë

Një trainer që tashmë e ka humbur shkëlqimin e tij merr përsipër të stërvisë një boksier të ri kokëfortë dhe vetë-shkatërrues.


Aktoret kryesor: Kuno Becker, Steven Bauer, Stephen Lang, Alex Nesic

Regjisor: Jimmy Nickerson

Shkrues: Glen Hartford, Nicholas Siapkaris

96 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org