Green Street Hooligans 2 (2009)

Dramë Krim Sport

Pas ngjarjeve kulminante dhe vdekjeprurese te Huliganeve te Rruges se Gjelber shume antare te Uest Hem dhe te Miluoll perfunduan ne burg. Shume shpejt huliganet e Rruges se gjelber perballen me brutalitetin e vertete te jetes.


Aktoret kryesor: John Bariamis, Nicola Bertram, Matt Candito, Lonnie Cayetano

Regjisor: Jesse V. Johnson

Shkrues: T. Jay O'Brien, Lexi Alexander (characters), Dougie Brimson (characters)

94 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org