Drejt Fundit (2015)

Aksion

"Drejt Fundit" me regji e skenar të Drilon Hoxhës është realiteti Shqiptar i sjellë artistikisht. Intriga, ambicia, pazaret e prishura dhe larja e hesapeve janë karakteristika në këtë film


Aktoret kryesor: Drilon Hoxha, Erand Hoxha, Maren Hoxha

Regjisor: Drilon Hoxha

Shkrues: Drilon Hoxha

120 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org