Everything Must Go (2010)

Dramë Komedi

Gjerat nuk janë në vije kur një i alkoolizuar humbë gruan dhe punën e tij, duke u përpjekur ai te mbaje lidhjen gjerat ndryshojnë kur një fqinje i ri mund të jetë çelësi për kthimin e tij...


Aktoret kryesor: Will Ferrell, Christopher Jordan Wallace, Rebecca Hall, Michael Peña

Regjisor: Dan Rush

Shkrues: Dan Rush, Raymond Carver (short story

97 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org