Frozen (2010)

Triller

Tre skiatorë bllokohen në një teleferik, dhe janë të detyruar të bëjnë zgjedhje jete apo vdekje qe duhet provuar a janë të dobishme se sa të ngrihen të gjalle.


Aktoret kryesor: Emma Bell, Shawn Ashmore, Kevin Zegers, Ed Ackerman

Regjisor: Adam Green

Shkrues: Adam Green

93 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org