Brotherhood (2016)

Dramë Krim Triller

Fillimisht ishte Kidulthood, pastaj Adulthood dhe tani vjen vënia e fundit e Noel Clarke: Brotherhood. Semi përballon problemet e botës së re. Ai kupton se ajo gjithashtu vjen me probleme dhe sfida të reja me të cilat duhet të përballet dhe ai e di se kjo kërkon miqtë e vjetër për ta ndihmuar t'i mbijetojë rreziqeve të reja.


Aktoret kryesor: Noel Clarke, David Ajala, Tonia Sotiropoulou, Fady Elsayed

Regjisor: Noel Clarke

Shkrues: Noel Clarke

104 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org