The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable (2013)

Aksion Aventurë Fantazi

Një luftëtar barbar i shpëton skllevërisë dhe i vihet pas ish pronari i tij, ndërsa ai përpiqet të kthehet në vendin e tij.


Aktoret kryesor: Yannis Rubus Rubulias, Constantina Georganta, Georgia Giannakoudi, Meletis Georgiadis

Regjisor: Thanos Kermitsis

Shkrues: Thanos Kermitsis (screenplay), Thanos Kermitsis (story), Thanos Kermitsis, Yannis Rubus Rubulias, Yannis Rubus Rubulias (story),

126 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org