War Horse (2011)

Dramë Luftë

Djaloshi Albert rregjistrohet si vullnetar per ne Luften e pare boterore pasi kali i tij i shitet ne trupat kalorsiake. Alberti nis nje udhetim plot shprese nga ku ai kalon angline dhe pershkruan te gjithe europen , nderkohe qe lufta po rritej sa vjen dhe me shume…


Aktoret kryesor: Jeremy Irvine, Peter Mullan, Emily Watson, Niels Arestrup

Regjisor: Steven Spielberg

Shkrues: Lee Hall (screenplay), Richard Curtis (screenplay), Michael Morpurgo (novel), Nick Stafford (stage play)

146 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org