Fight to the Finish (2016)

Aksion Sport

Një luftëtar amator bën një armik kur ndërhyn mes tij dhe ish të dashurës së tij fqinje. Pasi jeta e tij vihet në rrezik, ai kupton se duhet të përfundojë luftën që filloi, por këtë herë duhet ta bëjë në ring.


Aktoret kryesor: Jennifer Hale, Tonya Kay, Anna Ross, Caleb Smith

Regjisor: Warren Sheppard

Shkrues: Warren Sheppard

94 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!