Annapolis (2006)

Aksion Dramë Sport

Xheik Hauard, nga një familje ndërtuesish anijesh, i premtoi nënës në prag të vdekjes se do të hynte në Akademinë Navale Anapolis. Falë këmbënguljes së tij ai ia del të hyjë, por sfidat do ta çojnë në limite, derisa do ta bëjnë të jetë gati për t'u larguar. Por falë ndihmës së shokëve dhe talentit të tij ai shkëlqen në turneun e boksit...


Aktoret kryesor: James Franco, Macka Foley, Jim Parrack, Donnie Wahlberg

Regjisor: Justin Lin

Shkrues: David Collard

108 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!