The Mummy (2017)

Aksion Aventurë Fantazi

Nje princeshë e lashtë egjiptiane lirohet nga burgu i saj 5000 vjeçar. Tani që është më në fund e lirë ajo do të përmbushë misionin që kishte nisur para se ta mumifikonin të gjallë, të mishërojë Perëndinë e Vdekjes në trupin e një njeriu të zgjedhur. I zgjedhuri i saj dhe miqtë e tij përpiqen të gjejnë një zgjidhje që ai të shpëtojë nga ky mallkim.


Aktoret kryesor: Tom Cruise, Russell Crowe, Annabelle Wallis, Sofia Boutella

Regjisor: Alex Kurtzman

Shkrues: David Koepp (screenplay), Christopher McQuarrie (screenplay), Dylan Kussman (screenplay), Jon Spaihts (screen story by), Alex Ku

110 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org