Two Lovers and a Bear (2016)

Dramë Romancë

Një çift dhe një Ari: Në një qytezë të vogël pranë Polit të Veriut ku rrugët nuk të çojnë askund, historia tregon për Romanin (DeHaan) dhe Lusin (Maslany), dy shpirtra të humbur që bashkohen për të hedhur një hap në jetë dhe për të gjetur paqen e brendshme.


Aktoret kryesor: Dane DeHaan, Tatiana Maslany, Gordon Pinsent, John Ralston

Regjisor: Kim Nguyen

Shkrues: Kim Nguyen

96 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org