My Wife Is a Gangster 3 (2006)

Aksion Dramë Komedi

"Gruaja ime është gangstere" : Kur Ariong, vajza një bosi triade në Hong Kong akuzohet për vrasjen e bosit të një triade kundërshtare, ajo shkon të fshihet në Kore. Atje ajo mbrohet dhe stërvitet nga besniku Gi-çul dhe skuadra e tij...


Aktoret kryesor: Qi Shu, Beom-su Lee, Hyeon-yeong, Ji-ho Oh

Regjisor: Jin-gyu Cho

Shkrues: Ee-mok Jeong, So-yeon Jo, Su-jin Kang, Ho-seok Kim, Jin-won Ma

115 min
Cilësia: DVD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org