Despicable Me 3 (2017)

Aksion Animuar Aventurë

Gru takohet me vëllain e tij binjak, simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm, i cili dëshiron të bashkohet me të për një goditje të fundit kriminale.


Aktoret kryesor: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove

Regjisor: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon

Shkrues: Cinco Paul, Ken Daurio

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org