The Promise (2016)

Dramë Histori

Filmi "Premtimi", tregon për ditët e fundit të Perandorisë Osmane, ku ndjek trekëndëshin e dashurisë ndërmjet Mikaelit, studentit të shkëlqyer të mjekësisë, Anës, vajzës së bukur dhe të sofistikuar dhe Krisit, gazetarit të njohur amerikan që jeton në Paris...


Aktoret kryesor: Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale, Daniel Giménez Cacho

Regjisor: Terry George

Shkrues: Terry George, Robin Swicord

133 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org