Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Animuar Aventurë Komedi

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.


Aktoret kryesor: JP Karliak, Jess Harnell, Lincoln Melcher, Mick Wingert

Regjisor: Spike Brandt

Shkrues: Roald Dahl (original screenplay), Gene Grillo

79 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org