Transformers: The Last Knight (2017)

Aksion Aventurë Fantashkencë

Autobotët dhe Deseptikonët janë në luftë ndërkohë që fati i njerëzimit varet në fije të perit. Optimus Praimi është zhdukur. Çelësi për të shpëtuar Tokën ndodhet i groposur thellë nën dhe bashkë me historinë e Transformuesve në Tokë...


Aktoret kryesor: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock

Regjisor: Michael Bay

Shkrues: Art Marcum (screenplay), Matt Holloway (screenplay), Ken Nolan (screenplay), Akiva Goldsman (story by), Art Marcum (story by), M

149 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org